Resecitys egna arrangemang och specialresor

Aktuella resor just nu är; Resecitys resa till Sydafrika och F1 i Abu Dhabi i november. Missa inte Vasaloppet i Kina 1-8 januari 2018! Resecity arrangerar egna specialresor och gruppresor efter önskemål. Längtar du till Italien, Portugal med Lissabon, Madeira och Azorerna, trädgårdsprakt i England, Costa Rica, Kina med Peking & Shanghai eller Sydafrika? Kontakta oss för din gruppresa. 
  

F1 i Abu Dhabi 23-27 november 2017

Abu Dhabi F1 Grand Prix är avslutningen på säsongen och ofta är det just här som världsmästaren koras! Glamour, superyachter och storslagna efterfester på Yas Island (Lionel Richie och Rihanna uppträdde 2016) ingår i F1-biljettpriset. Racet körs på tidig kväll vilket ger förmiddagen fri för bad, shopping eller egna utflykter.

Man ser bra från samtliga sektioner men är du ute efter mer racingaction föreslår vi West eller South grandstand.
Önskar du och ditt sällskap ett annat boende - kontakta oss för mer information.

Datum: 23-27 nov 2017  Antal dagar: 4  Pris: från 7.975:-/person exkl. flyg
I priset ingår allt som anges i detaljprogrammet.
Bokas på alla Resecity-kontor! 


Vasaloppet i Kina, 1-8 januari 2018

Vasaloppet China

Åk ”Vasaloppet China” eller följ med och heja på åkarna. En kombination av idrott, spännande kultur, kinesisk gästfrihet, utflykter och underbar mat. Reseledare för vår grupp till ”Vasaloppet China” är Rolf Hammar från Mora. Rolf var tidigare Generalsekreterare för Vasaloppet och i den rollen delaktig i beslutet om att år 2003 exportera Vasaloppet till Kina. Rolf har rest till ”Vasaloppet China” i Changchun många gånger och kommer att leda vår grupp under skid- och sightseeingdagarna i Beijing.

Pris från 16.895:-/person inkl flyg. Vad ingår? Se programmet!
Bokas hos Resecity i Mora, Kyrkogatan 19
Tel: 0250-158 15 E-mail: mora@resecity.se

 

Sydafrika när det är som bäst, 20 januari 2018, 13 dagar

Följ med Resecity till Sydafrika på en spännande resa. Vi flyger med KLM från Linköping via Amsterdam till Kapstaden där vi börjar vår resa med bland annat stadsrundtur, Taffelberget, Robben Island och Godahoppsudden. Från Kap-
staden åker vi till vindistriktet Stellenbosch. Vi avslutar med en safari, kanske resans höjdpunkt på Thanda Game Reserve där vi spanar efter ”The Big 5”.

Datum: 20 januari - 1 februari 2018 Antal dagar: 13 Pris: 31 845:-/person
Se hela programmet... Bokas hos Resecity i Motala

 

Costa Rica på egen hand! 

Boka ditt äventyr på Costa Rica med Resecity. Du väljer vad du vill ha och vi skräddarsyr ditt program till detta lilla land i Centralamerika med sitt fantastiska djurliv i regnskogarna och de vackra vita stränderna vid Stilla havet och Karibien.
Vi har svensk lokalguide på plats med lång erfarenhet av landet. Ni väljer själv hur mycket som ni vill se och göra av det stora utflyktsprogrammet som erbjuds.

Regnskog och strand är förslag på en populär kombinationsrundtur - läs mer! Den här resan passar dig som kanske vill ut och resa ensam, som ett par, familjen eller en liten grupp vänner. Du blir väl omhändertagen.

Kontakta Resecity i Nyköping eller ditt närmaste Resecity kontor 

 

 

 

 

 

 

 

 

F1 Abu Dhabi

Abu Dhabi

Kinesiska muren

Vasaloppet China 1

 Godahoppsudden Bolders Bay

 

 

Basilisk Lizard Costa Rica