Drive America - bilpaket | Resecity - rätt resa till bäst pris

Drive America - bilpaket

Drive America bilpaket

DRIVE AMERICA - upptäck USA med ett färdigt bilpaket!

Upptäck Amerika på egen hand! Välj bland ca 35 olika turer. I alla Drive America bilpaket ingår bl.a. alla övernattningar, hyrbil med obegränsad körsträcka, en extraförare, nödvändiga försäkringar, färdmanual, kartor m.m. I Fly & Drive-paketen ingår dessutom flyg från och till Skandinavien. Enkelt och bekvämt.

Färdigt bilpaket 750 kr rabatt/bokning!

Rabatten avser per bokning för avresor 1/6-30/9 2018 och gäller Drive America bilpaket och Fly & Drive (bilpaket inkl. flyg). Begränsat antal platser.

Boka hos din närmaste Resecity resebyrå.  

Drive America - På egen hand men välplanerat
Många resenärer hyr redan i dag bil för att ta sig runt i Amerika på egen hand, men resan kan göras ännu bättre utan att göra avkall på känslan av att resa på egen hand. Drive America innebär att du köper en färdigplanerad rundtur avsedd för bilresenärer. Dagsetapperna är välanpassade, motellen förbokade och förbetalda och med dig i bagaget har du en omfattande färdmanual med mängder av information.

Bil och motell
I Drive America-paketen ingår bilhyra inklusive alla nödvändiga försäkringar och obegränsad körsträcka. Givetvis är bilen utrustad med luftkonditionering och dessutom är alla motell och hotell förbokade så man behöver inte bekymra sig om att hitta boende.
 
Omfattande färdmanual
I paketet ingår ett omfattande material med broschyrer och kartor. Dessutom finns en färdmanual på 20–60 sidor med information om sevärdheter och attraktioner, om färdvägen och annan information. Dagsetapperna är välanpassade. Materialet är skrivet på engelska. Det finns även ett journummer man kan ringa om man behöver hjälp under resans gång. Det finns så oerhört mycket att se och uppleva, om man både planerar och reser själv är det lätt att missa en del.
 
Bilpaket över hela Amerika
Intresset för Drive America har ökat enormt de senaste åren och Swanson´s erbjuder ett 30-tal turer med ett 10-tal startstäder. Reslängden varierar mellan 7 och 22 dagar och man kan med fördel kombinera olika alternativ, eller boka ett arrangemang med Drive America och sedan ligga still och koppla av på någon trevlig badort. På flera turer kan du också välja hotellstandard.

Santa Monica Kalifornien Grand Canyon Las Vegas


Go West
9 dagar fr. 7.915 kr

Dag 1. Ankomst Los Angeles
Dag 2. Los Angeles
Dag 3. Los Angeles - Scottsdale
Dag 4. Scottsdale
Dag 5. Scottsdale - Grand Canyon/Williams
Dag 6. Williams - Grand Canyon - Las Vegas
Dag 7. Las Vegas
Dag 8. Las Vegas - Los Angeles
Dag 9. Los Angeles
  
I alla bilturer ingår:
  • Bil med luftkonditionering
  • Första tanken bensin
  • Obegränsad körsträcka
  • Nödvändiga bilförsäkringar
  • Alla motell förbokade
  • Omfattande färdmanual (på engelska)
  • Uppgifter om sevärdheter (på engelska)
  • Journummer för assistans

Go West karta