Hurghada

Hurghada

Vinterresor med Solresor!   

Vår härliga sommar är inte bara opålitlig utan även kort i förhållande till de långa höst- och vintermånaderna som väntar oss därför bokas redan nu många av vinterresorna. Passa på att boka din kommande vinterresa nu när Resecity erbjuder extra rabatt på redan mycket förmånliga priser med Solresor! Säkra din plats till vintern och byt ut slask, blåst och snö mot härligt soldränkta stränder och slappa dagar med nära och kära. Boka nu och börja längta!

Resecity bokar Solresor    Välkommen att boka hos Resecity!

Solsäkra Hurghada

Hurghada, Egypten

Solsäker och bekymmersfri semester med All Inclusive, hög service och direkt strandläge!

Här du ute efter en solsäker och bekymmersfri semester med All Inclusive, hög service och direkt strandläge är det Hurghada du ska resa till. De familjevänliga hotellen erbjuder flertalet pooler, vattenland och stora rymliga rum. Söker du kulturella upplevelser kan du besöka Konungarnas dal i Luxor på bekvämt avstånd från Hurghada. 
 
För inte så länge sedan var Hurghada bara en liten fiskeby utmed Röda havet. Idag är det en blomstrande turistort med fantastiskt fina hotell, underbart semesterväder och en äkta gästvänlighet. Det egyptiska köket erbjuder en spännande blandning av mat från Turkiet, Libanon, Grekland och Syrien. Solresor erbjuder dig de bästa upplevelserna i Egypten med noggrant utvalda hotell och ett fullspäckat utflyktsprogram.
 
Solresor erbjuder flera hotell i Hurgada och rabatten gäller på samtliga. Vi har nedan valt ut vår favorit.
   
Desert Rose Resort
   
Desert Rose Resort ★★★★+ All Inclusive

Desert Rose Resort ligger i hjärtat av Hurghada och erbjuder ett bekvämt boende med All Inclusive. Här hittar du tre pooler, spa, barnpool, privat strand och ett vattenland. Ett perfekt val för dig som letar en familjevänlig resort med många aktiviteter, hög service och med gastronomiska upplevelser. 
Under vistelsen på Desert Rose Resort ingår all inclusive. I huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag från välfyllda bufféer. På stranden finns en à la carte-restaurang som serverar skaldjur och det finns också en italiensk à la carte-restaurang på hotellet (avgift tillkommer). På hotellområdet finns nio olika barer, bland annat en snackbar på stranden, samt en libanesisk och mexikansk restaurang. 
 
Hotellets stora och grönskande område erbjuder en rad aktiviteter som är vattenrelaterade. Här finns tre pooler, ett spa, barnpool och privat sandstrand. På området finns en vattenpark som lockar till mycket skratt och lek med roliga vattenrutschbanor. Passa på att njuta av avslappnande behandlingar i spaavdelningen, här finns både bastu och gym (avgift tillkommer). Här finns en internationell barnklubb som hittar på aktiviteter och underhållning för barnen. Nere vid stranden finns det flera vattenaktiviteter som du kan prova på, som vindsurfing, dykning och snorkling (avgift tillkommer). På hotellområdet finns det gott om andra sportaktiviteter att utöva, till exempel yoga, zumba, dart, bordtennis, biljard och tennis (avgifter på vissa). På området finns flera faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Här finns ett minilivs, shuttleservice (avgift), affärer, souvenirbutik och frisörsalong. 
 
På Desert Rose Resort bor du i luftkonditionerade dubbelrum som är utrustade med satellit-TV, minibar, kassafack, telefon, balkong och badrum med dusch och hårtork. Deluxerummen är rymligare och har en vardagsrumsdel samt utsikt över Röda havet.
   
7 dagar fr. 6.599 kr/person  
Prisexempel avser avresa 4/12 2018 från Köpenhamn.
  

Desert Rose Resort

 

All Inclusive - Allt detta ingår

  • Flyg till Hurghada t&r
  • Transfer t&r
  • Frukost, lunch- och middagsbufféer i huvudrestaurangen på hotellet
  • Obegränsat med mat under måltiderna samt ett urval av lokala alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker (öl, vin, läsk, vatten, kaffe och te) i hotellets barer och huvudrestaurang
Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider.

Avresor från Stockholm
Fredagar 26/10 2018 - 5/4 2019

Avresor från Göteborg
Fredagar 26/10 2018 - 5/4 2019

Avresor från Köpenhamn
Tisdagar 16/10 2018 - 16/4 2019

 

Fakta Hurghada

Bad:
Fina stränder med ganska grovkornig sand. Hotellen har oftast sina egna privata stränder. Våra hotell är bl a utvalda med tanke på sina sandstränder. Delar av Hurghadas kust har mycket koraller intill strandkanten. Hotell som påverkas av detta har därför en badbrygga att bada ifrån.
 
Befolkning:
Ca 83 miljoner invånare, varav ca 18 milj. i huvudstaden Kairo och ca 60.000 i Hurghada.
 
Elektricitet:
I Egypten används 220 volt och ingen adapter behövs.
 
Flygtid från Sverige:
Cirka 5,5 h
 
Klimat:
Torrt ökenklimat med ca 21° i vattnet och 24° i luften under vinterhalvåret. Låg luftfuktighet och få väderväxlingar.
 
Pass och visum:
För inresa i Egypten krävs visum.