Fuerteventura

Solresors Fuerteventura

Vinterresor med Solresor!

Vår härliga sommar är inte bara opålitlig utan även kort i förhållande till de långa höst- och vintermånaderna som väntar oss därför bokas redan nu många av vinterresorna. Passa på att boka din kommande vinterresa nu när Resecity erbjuder extra rabatt på redan mycket förmånliga priser med Solresor! Säkra din plats till vintern och byt ut slask, blåst och snö mot härligt soldränkta stränder och slappa dagar med nära och kära. Boka nu och börja längta!
   
  
Vackra solnedgångar på Fuerteventura

Fuerteventura

Fuerteventura är den semestervänliga ön med de vidsträckta sandstränderna!

På Fuerteventura finns alla förutsättningar för ett oslagbart strandliv under frikostigt slösande sol på någon utav öns många gyllene, breda och i flera fall milslånga sandstränder. På Fuerteventura har man räknat till inte mindre än 152 olika stränder och halva kuststräckan runt halvön i söder täcks av sandstränder.
 
Semesteratmosfären är internationell och behagligt avspänd på "la isla tranquila" - den lugna ön. Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa, liksom de många vind- och kitesurfarna som på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar. Fuerteventuras inland domineras av ett kargt, lite ödsligt, men samtidigt vackert landskap.

Solresor erbjuder hotell över hela ön och rabatten gäller på samtliga hotell. Vi har nedan valt ut vår favorit: SBH Monica Beach Resort som ligger i Costa Calma.

   

SBH Monica Beach Resort

  

SBH Monica Beach Resort ★★★★  All Inclusive

SBH Monica Beach Resort är ett komplett semesterhotell med ett privilegierat sandstrandsläge i Costa Calma. Här erbjuds ett fräscht boende i moderna och luftkonditionerade dubbelrum eller tvårumslägenheter. SBH Monica Beach Resort är ett perfekt familjehotell som passar alla åldrar!
På SBH Monica Beach Resort njuter du av semestervänlig all inclusive med det mesta av mat och dryck inkluderat i priset. Här finns en huvudrestaurang för frukost-, lunch- och middagsbufféer och dessutom två à la cartealternativ, dels den asiatiska restaurangen, dels restaurang Capricho (18-årsgräns) med medelhavstema på grannhotellet Cristal. Som gäst på SBH Monica Beach Resort kan du dessutom köpa ett ”SBH guldarmband” som ger dig möjlighet att nyttja all inclusive på systerhotellen SBH Fuerteventura Playa samt SBH Costa Calma Beach Resort. Bandet kostar 5 € per person och dag och köps i receptionen. Bandet är bindande från dagen vid köptillfället och du betalar för varje resterande dag under vistelsen. 
 
I den jättelika hotellträdgården finns två poolområden med inbjudande bassänger för både stora och små. En av poolerna är uppvärmd under vintermånaderna och på ett av poolområdena finns två vattenrutschbanor. På hotellområdet finns flera mindre solterrasser utspridda som dessutom bjuder på härlig utsikt över stranden. På hotellet finns även fyra tennisbanor, ett nybyggt gym, minigolfbana samt flera mindre lekplatser utspridda över området (med olika öppettider – information finns i receptionen). Från SBH Monica Beach Resort är det en kort promenad in till centrum med ett urval av uttagsautomater, butiker och apotek.
   
7 dagar fr. 5.799 kr/person

Prisexempel avser avresa 3/12 2018 från Köpenhamn.

All inclusive - Allt detta ingår

  • Flyg till Fuerteventura t&r
  • Transfer t&r
  • Frukost-, lunch- och middagsbufféer i huvudrestaurangen
  • Obegränsat med mat under måltiderna samt lokala drycker (öl, vin, läsk, vatten, kaffe, te, lokala märken av gin, vodka, brandy m.m.) i hotellets barer och restaurang 10.00-23.00
  • Snacks och lättare måltider i pool-/snackbaren
  • Solsängar och parasoll vid poolen samt på de många små solterrasserna på området
  • WiFi på hela hotellområdet

Långa sandstränder på Fuerteventura

Avresor från Stockholm
Lördagar 3/12 2018 - 30/3 2019

Avresor från Göteborg
Måndagar 26/11 2018 - 1/4 2019

Avresor från Köpenhamn
Måndagar 15/10 2018 - 1/4 2019

 

Fakta Costa Calma

Läge:
Halvön på Fuerteventuras sydkust som domineras av vidsträckta sandstränder. Avståndet från flygplatsen utanför huvudstaden Puerto del Rosario är ca. 90 km. Transfertiden med buss är ca. 1,5 tim.
 
Miljö:
Turistområde i anslutning till flera mil lång sandstrand. Flera högklassiga hotell och förhållandevis lugn atmosfär. Trivsam såväl gammal fiskeby med hamn som turistort med strandpromenad i form av byn Morro Jable.
 
Stränder:
Mycket fin och närmare 3 mil lång sandstrand med ljus och finkornig sand som anses vara en av öns allra bästa stränder. Delvis långgrunt och barnvänligt. Tidvattenskillnader, vågor och vind kan tidvis påverka badförutsättningarna. Nudistbad förekommer.