Royal Caribbean Cruises | Resecity - rätt resa till bäst pris

Royal Caribbean Cruises

Att resa på kryssning med Royal Caribbean betyder att det mesta är tillrätta-
lagt så att du verkligen kan slappna av och njuta av din semester ombord. Vill du även slippa oroa dig för att hitta flygavgångar som passar fatrygets avgångstid, så bokar vi ett kryssningspaket åt dig. Paketet inkluderar flyg och vi ser även till att du kommer fram till avresehamnen på enklaste möjliga vis. Tryggt och bekvämt! Nu kan du istället fundera på vilken kryssning som passar dig och ditt sällskap bäst.

För aktuella erbjudanden - kontakta ditt närmaste Resecity kontor!


Kuba - En resa tillbaka i tiden

Kuba är en perfekt kombination med din USA-semester! Rytmer av mambo, cha-cha och salsa, imponerande arkitektur från kolonialtiden och unik kultur, nu är Kuba närmare än någonsin! Upplev en ny spännande kryssningsdestination med Royal Caribbean. I färggranna Havanna känns det som tiden har stått stilla,
ta chansen att uppleva denna fascinerande stad.

Nyrenoverade Empress of the Seas tar dig till Kubas huvudstad. Ombord på fartyget får du också uppleva den kubanska atmosfären. Här kan du ta salsalektioner, delta i domino-tävlingar och njuta av kubanskt kaffe. Fartyget avreser från Tampa och Miami med stopp i Key West, Bahamas och slutdestination Havanna. Välj mellan fyra eller fem nätter ombord.

I huvudstaden Havanna består stadsbilden av vackra gamla kolonial-
byggnader, färggranna amerikanska bilar från 50-talet, dofen av cigarr och i vart och vartannat hörn hör du svängiga salsa- och mamborytmer. Följ i Hemingways fotspår och besök La Bodegita del Medio, där du med fördel beställer en traditionell mojito. Upplev någon av de många barer som finns, här bjuds det nästan alltid på den medryckande, pulserande musiken som karaktäriserar Havanna. 

Kryssa i Karibien
Karibien är för många själva paradiset på jorden - allt du har sett på vykort är sant. På kryssning i Karibien vaknar du på en ny plats nästan varje dag. Royal Caribbeans kryssningar går från Miami, Fort Lauderdale, New York och Puerto Rico och besöker fantastiska platser i östra, västra och södra Karibien, upplev  Labadee/Haiti, Falmouth/Jamaica och Cozumel, Mexiko. Du kan utforska alla de olika destinationerna eller tillbringa dagarna ombord på våra spännande fartyg! Öva dig på surfsimulatorn, njut av en kulturell afton i vår utomhus-aquateater eller njut av en bra bok och en paraplydrink på soldäck och lägg undan alla bekymmer för en stund. 

Dubai - Kryssa mellan de Arabiska Emiraten  
Med sin brännande heta öken, unika gästfrihet och sina inbjudande stränder uppfyller de arabiska emiraten de flesta semesterdrömmar. Upplevelserna står på kö oavsett du vill dyka bland vackra korallrev i Muscat eller låta kreditkortet gå vamt i Dubais enorma Mall of Emirates, med över 200 butiker. Här finns också väldens största inomhusskidanläggning, vilken kan vara svår att föreställa sig utan att ha sett den med egna ögon. I Abu Dhabi hittar du världens åttonde största moské, Sheikh Zayed, som absolut bör föräras med ett besök.

Kryssa i Medelhavet
En kort flygtur bort ligger Medelhavets otaliga pärlor som ger dig som kryssningspassagerare en stor variation av intryck och upplevelser under loppet av kryssningen. Vackra Venedig, pulserande och samtidigt exotiska Barcelona eller historiska och gastronomiska Rom är bara några av städerna du kan uppleva på en kryssning med Royal Caribbean. Det bästa av allt — du behöver bara packa upp väskorna en gång! Varje dag bjuder nya upplevelser oavsett om du väljer att gå iland eller om du väljer att utnyttja utbuden ombord på fartygen. Fartygen är skapade för att du ska kunna göra precis det du önskar, slappna av i solstolen med paraplydrinkar och en bra bok, vara aktiv på klätterväggen eller i träningsanläggningen eller skämma bort dig med en njutbar massage. 

Hela världen ligger för dina fötter; Nordamerika med Alaska, Centralamerika med Panamakanalen och Sydamerika med de unika Galapagosöarna. På andra sidan jordklotet ligger Asien och Australien, Nya Zeeland. Självfallet finns även närliggande grannläner i Nordeuropa.

Alltid inkluderat i Royal Caribbeans priser: alla måltider * underhållning och shower * utebio * klättervägg * roomservice * spa och friskvård * pooler och bubbelbad * minigolf * träningscenter * barer och kasino.

Royal Caribbean International VOOM - Snabbaste internet till havs! Kanske kan inte alla bara koppla av och då är det skönt att veta att Royal Caribbean har den snabbaste internetförbindelsen till havs, på alla sina fartyg över hela världen!

 

 

 

 

Royal Caribbean kryssning i Karibien

Cuba old cars

Karibisk strand - Kuba

Dubai Burj Khalifa

Bröllopsresa kryssning med Royal Caribbean

Royal Caribbean kryssning i Medlehavet