Princess Cruises | Resecity - rätt resa till bäst pris

Resecity bokar Princess Cruises

Princess Cruises - kryssningar för alla som söker kvalitet! 18 fartyg tillhör nu flottan hos Princess Cruises, från små pärlor som tar 680 passagerare till de större fatygen med en kapacitet på 3600 passagerare.

Fartygets storlek är perfekt anpassad till omgivningen. De små fartygen Pacific och Ocean Princess färdas bland annat i öregionerna i Stilla havet och erbjuder hög komfort i intim omgivning för 680 passagerare. Ja enkelt förklarat så lockar just dessa fatyg en mogen och vuxen publik. Passar för dig som vill koppla av, läsa en bok vid poolkanten, vara på tu man hand på bröllopsresan och ändå ha tillgång till allt ombord.

Ombord på de senaste nytillskotten i Royal Class finns allt du kan önska för hela familjen. Fartygen som tar 3600 passagerare har allt från poolområde, butiker, barer, levande musik, restauranger till avkoppling i Lotus Spa eller aktivera dig i gymmet. För barn och ungdomar mellan 3-17 år finns många aktiviteter. En kryssning är en bekväm version av "all inclusive" till stor del på dina egna villkor.

Kryssningsförslag

 

Kanada och New England från New York - 7 nätter

 

Börja eller avsluta din kryssning med ett par dagar i New York. Med Regal Princess kan du upptäcka den vackra kuststräckan som först tar dig till Halifax och Saint John i Kanada, därefter via Bar Harbor, Boston och Newport tillbaks till New York. Du kommer att vara bortskämd med god mat ombord på kryssningsfartyget, men missa ändå inte alla de fantastiska fisk & skaldjursrätter som finns på denna rutt. Hummer är en delikatess och kan njutas i enkelhet i form av en "Lobster Roll".

Avresor 2018 den 22 och 29 september eller 6, 13 och 20 oktober.
Avresor 2019 den 21 och 28 september eller 5, 12 och 19 oktober.
Kryssningspris från 10.199:-

 

 

 

 

 

Princess Cruises katalog 2018/2019

New York

Maine Bar Harbour lighthouse

Regal Princess

Regal Princess Däckplan

Royal Princess Ft. Lauderdale

Royal Princess Däckplan

Grenada

Cartagena Colombia

Island Princess

 Island Princess Däckplan