Resecity bokar Princess Cruises

Princess Cruises - kryssningar för alla som söker kvalitet! 18 fartyg tillhör nu flottan hos Princess Cruises, från små pärlor som tar 680 passagerare till de större fatygen med en kapacitet på 3600 passagerare.

Fartygets storlek är perfekt anpassad till omgivningen. De små fartygen Pacific och Ocean Princess färdas bland annat i öregionerna i Stilla havet och erbjuder hög komfort i intim omgivning för 680 passagerare. Ja enkelt förklarat så lockar just dessa fatyg en mogen och vuxen publik. Passar för dig som vill koppla av, läsa en bok vid poolkanten, vara på tu man hand på bröllopsresan och ändå ha tillgång till allt ombord.

Ombord på de senaste nytillskotten i Royal Class finns allt du kan önska för hela familjen. Fartygen som tar 3600 passagerare har allt från poolområde, butiker, barer, levande musik, restauranger till avkoppling i Lotus Spa eller aktivera dig i gymmet. För barn och ungdomar mellan 3-17 år finns många aktiviteter. En kryssning är en bekväm version av "all inclusive" till stor del på dina egna villkor.

Boka Princess Cruises online här!

Kryssningsförslag

Kanada och New England från New York - 7 nätter

 

Börja eller avsluta din kryssning med ett par dagar i New York. Med Regal Princess kan du upptäcka den vackra kuststräckan som först tar dig till Halifax och Saint John i Kanada, därefter via Bar Harbor, Boston och Newport tillbaks till New York. Du kommer att vara bortskämd med god mat ombord på kryssningsfartyget, men missa ändå inte alla de fantastiska fisk & skaldjursrätter som finns på denna rutt. Hummer är en delikatess och kan njutas i enkelhet i form av en "Lobster Roll".

Avresor 2017 den 7/10 eller 14/10.
Kryssningspris från 10.203:-

 

Södra Karibien från Ft. Lauderdale - 10 nätter

Karibien kryssning

En kryssning i Karibien är för många en drömresa. Upplev karibiska öar som Princess Cays, Grand Turk, St. Thomas, Dominica, Grenada, Bonaire och Aruba ombord på Royal Princess. Njut av det behagliga klimatet från fartygets däck i en vilstol, med en god bok i handen och en uppfriskande drink. Kisa ut över havet och planera vad du ska göra vid nästa strandhugg, följa med på en utflykt eller utforska öarna på egen hand - valet är ditt. Varför inte kombinera kryssningen med ett par dagar i Florida.

Avresor 2017 den 5/11 eller 30/12.
Kryssningspris från 8 778:-

 

Panamakanalen från Los Angeles till Ft. Lauderdale - 15 nätter

Kryssa genom Panamakanalen

Från Stilla havet förbi Mexico, Nicaragua, Costa Rica, genom den legendariska Panamakanalen, ut i Karibiska havet, vidare till Cartagena i Colombia, Aruba för att slutligen nå Ft. Lauderdale i Florida. Resan görs med Island Princess och höjdpunkten är definitivt passagen genom Panamakanalen och bästa reseminnet hem en äkta Panamahatt som håller i evigheter!

Avresor 2017 den 12/10, 11/11 och 6/12. 2018 den 9/1 och 25/3.
Kryssningspris från 21 128:-