Norwegian Cruise Line | Resecity - rätt resa till bäst pris

Norwegian Cruise Line

Kul för hela familjen med Norwegian Cruise Line

På Norwegian Cruise Line är Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Det bästa av allt - dricksen är inkluderad i priset - nu kan du bara koppla av och njuta av din kryssning.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

Deras koncept gör att det sällan blir trångt i barer och lounger. Valet av restauranger är stort ombord på alla Norwegian Cruises Lines fartyg - med upp till så mycket som 20 olika matställen på en del av fartygen. Atmosfären är avslappnad, sportig och stressfri med en mängd aktiviteter, sköna vattenland och underhållning för både unga och gamla.

Prisbelönta Broadwayshower såsom Rock of Ages, After Midnight, Burn the Floor & Cirque Dreams and Dinner m.fl visas varje kväll under resan. Showerna ingår i kryssningens pris. På fartygen finns alltid två à la carte restauranger och en bufférestaurang som ingår i kryssningens pris. Förutom dessa så kan du välja och vraka mellan ett stort utbud av specialrestauranger.

Hos Resecity kan du boka Norwegian Cruise Line i både Medelhavet, Karibien och Hawaii. Titta vidare på vad vi just nu har att erbjuda eller kom in i butiken och hämta en katalog och börja planera er nästa kryssning.