Hurtigruten Kirkenes - Bergen sydgående 1

Hurtigruten i Trollfjorden

Klassiska resor söderut: Kirkenes - Bergen

JUST NU: upp till 2.500 NOK i fickpengar att spendera ombord!

Upplev allt från den arktiska vildmarken till de södra fjordarna på en sexdagars tur med Hurtigruten. Norges kust är med sitt fantastiska landskap ett av de mest spännande och varierade äventyrsresmålen i världen. En resa med Hurtigruten låter dig utforska denna otroliga kusts alla sevärdheter och föra dig närmare människorna som bor här.

Ett 240 mil långt äventyr

Nordnorges kuster bjuder på spektakulära landskap, bland annat Finnmarks vida slätter, Nordkap och öarna i Vesterålen och Lofoten. När vi passerar polcirkeln blir klimatet och landskapen mildare, men inte desto mindre imponerande. Längs vägen finns miljoner saker att se och massor att göra – både ombord och på land. Ät frukost på Nordkap, utmana dig själv på en fjällvandring i Hammerfest eller Lofoten, utforska vildmarken på en snöskoter eller hundsläde, njut av ett högoktanigt äventyr med RIB-båt eller se alla de kulturella sevärdheterna.

Det verkliga Norge

Att besöka 34 hamnar längs vägen är ett väldigt bra sätt att uppleva det verkliga Norge. Se de små byarna med mindre än 200 invånare och de stora städerna som sjuder av liv. När du når Bergen, vår slutstation, har du slutfört en resa som ägt rum längs Norges kust varje dag i 120 år.

Alltid ombord Hurtigrutens fartyg

  • Bekväma stilfulla fartyg
  • Helpension
  • Jacuzzi
  • Lounger
  • Bar och Café
  • Gym

Norges vackra kust

Fickpengar att spendera ombord

Boka 2019/2020-resan idag för största möjliga utbud till bästa möjliga pris. Om du bokar före 15/7 2018 ger vi upp till 2.500 NOK/person som kan användas ombord för t.ex. utflykter, i fartygets butik, restauranger och barer. Erbjudandet gäller ENDAST på priskategori Select & Platinum och endast nya bokningar.

 

Kirkenes - Bergen - se program

Avresor:
Dagligen 1/4 2019 - 31/5 2020

Insideshytt Select
6 dagar fr. 7.566 kr/person (räntefritt 676 kr /månad*)
Just nu 1.000 NOK/person fickpengar att spendera ombord

 

Bergen - Kirkenes - se program

Avresor:
Dagligen 1/4 2019 - 31/5 2020

Insideshytt Select
7 dagar fr. 8.908 kr/person (räntefritt 788 kr /månad*)
Just nu 1.000 NOK/person i fickpengar att spendera ombord
 

Bergen - Kirkenes - Bergen - se program

Avresor:
Dagligen 1/4 2019 - 31/5 2020

Insideshytt Select
12 dagar fr. 13.564 kr/person (räntefritt 1.176 kr /månad*)
Just nu 2.500 NOK/person i fickpengar att spendera ombord

 

I priset ingår:
Kryssning (del i vald hytt) med helpension, boka senast 15/7 2018 och få upp till 2.500 NOK/person i fickpengar att spendera ombord.

Prisexempel ovan avser avresa september - november 2019. *Delbetala räntefritt upp till 12 mån. med Resecity Travel Card, köpavg. på 295 kr tillkommer per köp. Med förbehåll om ändringar och tryckfel.

Ålesund

1. BASIC - Fina upplevelser till ett lågt pris

När du utforskar den norska kusten med vårt paket Basic får du minnesrika upplevelser till lågt pris. Allt du behöver är inkluderat, exempelvis helpension, men du kan inte välja hytt. Använd tiden ombord till att njuta av utsikten över det skiftande landskapet från däck eller panorama-salongen, följ med på utflykter och njut av den goda maten på världens vackraste sjöresa. 

2. SELECT - Bästsäljaren

Vi vill att du ska ha en perfekt upplevelse ombord! I vårt prispaket Select har vi valt ut och inkluderat de saker som betyder mest för gästerna på en resa med Hurtigruten. Här ingår helpension och till skillnad från Basic kan du välja hur dags du vill äta middag. Trerättersmenyn ändras med årstiderna ch du får förstklassig och unik matupplevelse varje dag. Du kan också njuta av den stora frukost- och lunchbuffén med många härliga rätter. Med Select kan du dessutom välja hyttkategori och hyttnummer. Du kan också uppgradera dig till en suite eller minisuite om du önskar. Många fler saker ingår i Select, till exempel gratis gratis kaffe och te under hela resan och WiFi, vilket många gäster sätter värde på. Njut av livet ombord medan vi seglar förbi det vackra och orörda kustlandskapet.

3. PLATINUM - Det ulitmativa sättet att utforska norska kusten

När du väljer prispaket Platinum kan vi lova dig en reseupplevelse där komfort och exkluivitet samsas med den vackra naturen vi seglar förbi. Helpension ingår naturligtivs men dessutom kan du njuta av våra A la Carte-meny. Vin- och dryckespaket är inkluderat i middagarna. Du kan följa med på unika utflykter som arrangeras exklusivt för Platinum-gäster. Transport till och från fartyget är inkluderat i Bergen, Trondheim och Kirkenes. På ankomstdagen står en flaska champagne och väntar på dig i hytten. Utforska norska kusten på det mest exklusiva sättet!

Resrutter Hurtigruten