Birka Cruises

Vill du på en riktig nöjeskryssning? Då kan vi rekommendera Birka Cruises, det finns en kryssning för alla intressen, hela veckan lång, med väninnorna, familjen eller arbetskamraterna. Dessutom kan vi boka anslutningsbussar från norr till söder - bekvämt eller hur? Bokas hos Resecity!

Måndag & tisdag: Birka älskar dansband. Då kan du släppa loss till Sveriges bästa dansband, med non stop-dans. Behöver du hämta andan? Besök pianobaren eller låt våra nöjesvärdar underhålla dig.

Onsdag: Birka Jukebox. Dansa till Birkas egna dansband varje onsdag och njut av massor av underhållning. Birkas nöjesartister bjuder på shower, aktiviteter och disco, allt toppat med kända gästartister i olika musikstilar. Gör det enkelt för dig och boka allt i ett med våra Dansbandspaket. Det enda du själv behöver tänka på är vilka dansskor du ska ta med dig.

Torsdag: Nöje för alla smaker. Lämna vardagen för en natt! Dansa till husbandet, till DJs och festa med Birkas trubadur. Häng med på fartfyllda shower med Birkas nöjesartister. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på vår nya scen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen på DJ Glorias 50+ disco. Torsdagar har något för alla.

Fredag & lördag: Birka fest. Helgen bjuder på en feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och shower med Birkas egna artister. Festen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång.

Birka söndag: Förläng helgen med en kryssning i skärgården. Varva ner i Birkas Spa, njut av god mat och dryck. Koppla av med pianomusik eller jazz och ta en svängom till dansbandet. Vill du öka tempot finns våra nöjesvärdar och DJs på plats – Birka ser till att helgen aldrig tar slut.

Under sommarmånaderna finns många spännande långkryssningar att göra - men boka snabbt, vissa går åt som smör i solsken.

Höga kusten turen är en otroligt populär tredygnskryssning med spännande utflykter i land. Koppla av med god mat och underhållning medan du blickar ut över den norrländska kusten på väg upp mot midnattssolens land. Vi gör strandhugg i sjöstaden Härnösand och avslutar kryssningen med ett besök i Luleå, längst upp i Bottenviken och bara 16 mil från polcirkeln.

Gotländsk smakresa på våren en annan kryssning att njuta av. När våren är som allra vackrast styr vi mot Gotland. Under vår populära tvådygnskryssning är det den smakrika öns matkultur som står i fokus. Ombord serveras gotländska godsaker från utvalda gårdar. Passa på att besöka någon av gårdarna, lokala bryggerier eller njut av vårsolen i världarvstaden Visby. Följ på en välsmakande kryssning som garanterat ger mersmak.

Skaldjursfesten i september - oktober är en årligt återkommande succé. Passa på att frossa i havets läckerheter, från hummer, ostrom, krabba till rökta räkor.

I november drar det populära Julborden igång, så även på Birka. Det kan väl vara en fin avslutning på året med vänner, familj eller kollegor.

 

 

Med vänner på Birka Cruises

Dansband på Birka Cruises

Nöjen med familjen på Birka Cruises

En Seaview Premium hytt på Birka Cruises

Whiskybar på Birka Cruises