Kryssningar | Resecity - rätt resa till bäst pris

Resecity bokar kryssningar

Kryssa genom Panamakanalen

Följ med på vår gruppresa

Upplev alla delar av världen på en kryssning!

Självfallet bokar Resecity kryssningar! Det finns ett otroligt stort utbudav kryssningsbolag, alla med sin specialitet. Hur ska man välja, så att det blir rätt? Kanske är det en familje- eller generationskryssning som är aktuell för er del? Många firar bemärkelsedagar och tar med hela familjen och släkten, det finns något föralla oavsett ålder. Söker du avkoppling, lugn och ro eller är det rentav en bröllopsresa så kanske en vuxenkryssning passar bättre. Självklart finns det också olika klasser och kategorier på fartygen, precis som på hotell. Budget-, mellan- och lyxklass. Det är något vi lätt glömmer bort om vi ser på enbart priset. Helpension med eller utan dryckespaket, valet är ditt. Spännande utflykter finns att köpa när fartygen lägger till.

Vi bokar Costa CruisesNorwegian Cruise Line, MSC Cruises, Royal Caribbean/RCCL, Hurtigruten, Princess Cruises och Carnival Cruises, för er som vill lite längre bort. Klassiska resor med Hurtigruten längs Norges vackra kust finns på mångas önskelista - det bokar vi också! Är det en nöjeskryssning eller weekend som lockar så finns hela Östersjöns utbud med Viking Line, Birka Cruises och Tallink/Silja.

Våra resesäljare på Resecity guidar dig till rätt val och vill du veta ännu mer kom in i någon av våra butiker och hämta kataloger!