Wellnesspaket Khanom | Resecity - rätt resa till bäst pris

Wellnesspaket Khanom

Wellnesspaket Khanom

Health & Wellnesspaket Khanom!

All inclusive Spabehandlingar ingår under hela din vistelse!

Khanom är ett av södra Thailands mest orörda områden med fantastiska stränder och frodig regnskog. Innan du går ombord planet på Arlanda väntar ett besök i loungen. Här kan du koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en drink innan det är dags att ge sig ut till gaten. Du flyger bekvämt i ekonomiklass med Thai Airways. Flyget går direkt till Bangkok och därifrån vidare med inrikesflyg till Surat Thani. Väl framme i Surat Thani väntar din chaufför och tar dig ut mot kusten, transfern beräknas ta ca 1h 45 min.

 Khanom Poolside Villa    Rum Khanom

Aava Resort & Spa - Lyxigt boende och chans att se rosa delfiner

Ni bor på lyxiga Aava Resort & Spa som ligger inbäddat i grönska direkt på den orörda och vackra 9 km långa Nadan Beach. Har ni tur kan ni träffa på lokalbefolkningens stolthet - den sällsynta rosa delfinart som finns i området. Khanoms befolkning månar varmt om att skydda den idylliska miljön som omger Khanom och den rosa delfinen stormtrivs i vattnet här. Om inte så kan vi garantera att ni ser den på er utflykt som är inkluderad i priset.

En tidig morgon åker ni med longtailbåt ut i bukten och ser delfinerna leka. Aava Resort & Spa ägs av det fiska paret Savisalo som har skapat en femstjärnig resort utöver det vanliga. Hotellet har en väldigt smakfull skandinavisk design med en thailändsk touch. 

 Yoga Khanom    Pool Khanom

Yoga, Tai Chi och Pranayama - alla aktiviteter ingår i ditt paket! 

Du checkar in i din 25 m2 stora Deluxe Bungalow med en liten veranda på framsidan och sedan är det dags att ta tag i veckans program. Under din vistelse på Aava Resort & Spa har du fri tillgång till alla aktiviteter enligt deras utvecklade aktivitetsschema med fokus på Yoga, Tai Chi och Pranayama. Dessutom ingår det 6 st skräddarsydda tillfällen med en personlig tränare – dessa väljer du att ta när det passar dig. Dessutom ingår det obegränsade spabehandlingar. All inclusive Spa Treatments, det är helt unikt. Du får möjligheten att dagligen njuta av Aava Spas prisbelönta fantastiska behandlingar, vilket kan vara skönt efter en dag med ansträngande fysiska aktiviteter.  Här pratar vi livskvalitet!

Aava Resort & Spa satsar på hälsosam, ekologisk och nyttig mat. Du har den stora förmånen att ha all mat inkluderad och dessutom kan du välja fritt ibland deras utbud av hälsosamma smoothies och alkoholfria drinkar. Aava Resort & Spa har vunnit flera utmärkelser såsom; Tatler’s One of the Best 101 Hotels in the World, år 2016 vann man både The World Luxury Restaurant Awards och World Luxury Hotel Awards  och Aava har dessutom tilldelats TripAdvisor's Certificate of Excellence. På Aava Resort & Spa får du en komplett hälsoresa med fokus på välbefinnande, andrum och glädje. Vi kan lova dig en hälsoresa med unika och fantastiska minnen, från en del av Thailand som fortfarande är orörd, dit turismen inte nått. 

Pullman Grande Sukhumvit Bangkok - Njut av lyxhotell, shopping och sevärdheter

Det är dags att ta farväl av vackra Khanom för vidarefärd mot Bangkok. Väl framme i Bangkok väntar transfern till lyxiga Pullman Grande Sukhumvit. Läget är perfekt för shopping och sevärdheter. Vill du boka in utflykter i Bangkok så hjälper vi gärna till med det. Efter två nätter i Bangkok har du transfer ut till flygplatsen och där väntar flyget hem. Koppla av i loungen innan det är dags att gå ombord på Thai Airways direktflyg i ekonomiklass. Tidig morgon anländer du åter till Arlanda med många fina minnen och soliga stunder i bagaget. 

 

Allt detta ingår:

 • Loungeaccess på Arlanda
 • Flyg i ekonomiklass med Thai Airways till Surat Thani via Bangkok
 • 30 kg bagage ingår på flyget
 • Privat transfer från flygplatsen till ditt hotell
 • 7 nätter på Aava Resort & Spa i Khanom Beach i en deluxe bungalow
 • All inclusive med måltider ifrån Aava Resorts hälsosamma meny
 • Gratis dryckespaket inkl hälsosamma smoothies och soft drinks under hela vistelsen
 • Gratis tillgång till alla träningsfaciliteter inom resortet
 • All inclusive Spabehandlingar under hela vistelsen
 • 6 skräddarsydda pass med personlig tränare
 • Pranayama (meditations)klasser
 • Dagligt aktivitetsprogram med Yoga eller Tai Chi
 • Halvdagsutflykt för att se de rosa delfinerna
 • Transfer ifrån ditt hotell till flygplatsen i Surat Thani
 • Inrikesflyg ifrån Surat Thani till Bangkok Suvarnabhumi flygplats
 • Transfer ifrån Bangkoks Suvarnabhumi flygplats till hotellet
 • 2 nätter på Hotell Pullman Grande Sukhumvit inkl frukostbuffet
 • Loungeaccess på Bangkok Suvarnabhumi flygplats före hemresa

 

9 nätter fr. 26.995 kr/person (räntefritt 2.295 kr /månad*)  

Tillkommer
Högsäsongstillägg 6/1-20/4-2018: 2.950kr per person/del i dubbelrum
Högsäsongstillägg 10/12-5/1-2018: 8.900kr per person/del i dubbelrum
Priserna är per person med del i dubbelrum/privat villa.
Enkelrumstillägg tillkommer. 

Priserna är beräknade med avresa från Stockholm. Göteborg/Köpenhamn på förfrågan.
*Delbetala räntefritt upp till 12 månader med Resecity Travel Card, köpavgift på 295 kr tillkommer per köp.

Kontakta ditt närmaste Resecity-kontor för bokning!