Hälsa & Välmående | Resecity - rätt resa till bäst pris

Hälsa & Välmående

Välmående på Kom Samui

Thailands trendigaste resmål! 

Health & Wellnesspaket Koh Samui!

Koh Samui är en av Thailands vackraste öar. Här förundras man över de böljande kokosnötsplantagen, regnskogen med forsande vattenfall och de vackra vita stränderna. Den fem kilometer långa Chaweng beach med ljummet, turkosblått vatten och vit sand lockar till sköna dagar vid havet. Koh Samui är en vacker idyll och ett av Thailands trendigaste resmål. Dessutom ligger det nära både Koh Tao och Koh Panyang, lagom avstånd för härliga utflykter.

9 nätter fr. 23.495 kr/person (räntefritt 2.003 kr /månad*) 

 Wellness Phuket

Regnskog och vita magiska stränder!

Health & Wellnesspaket till Phuket!

Vid inflygningen till Phuket förundras man av den vackra vyn av böljande regnskog som slingrar sig över ön och upp till bergen. Här finns regnskog, vita stränder och fina små städer som väntar på att upptäckas. Tar man sig bort ifrån Phukets livliga stränder erbjuder öns små städer och tempel sin egen spänning.

9 nätter fr. 46.995 kr/person (räntefritt 3.962 kr /månad*) 

 Wellness Khanom

Fantastiska ständer och frodig regnskog! 

Health & Wellnesspaket Khanom!

Khanom är ett av södra Thailands mest orörda områden med fantastiska stränder och frodig regnskog. Innan du går ombord planet på Arlanda väntar ett besök i loungen. Här kan du koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en drink innan det är dags att ge sig ut till gaten. Du flyger bekvämt i ekonomiklass med Thai Airways.

9 nätter fr. 26.995 kr/person (räntefritt 2.295 kr /månad*)