Club Med | Resecity - rätt resa till bäst pris

Resecity bokar Club Med

Välkommen in till din närmaste Resecity butik och hämta den nya broschyren! Bokningsförfrågan kan du göra på clubmed@resecity.se


NYHET:

Club Med CREACTIVE by Cirque du Soleil har inlett ett samarbete på
Punta Cana, Dominikanska Republiken. De har skapat det ultimata cirkus-inspirerade lekområdet. Alla är välkomna att upptäcka denna magiska värld och pröva på cirkusakrobatik tillsammans med utbildade instruktörer.
Våga utmana dig själv! 
Club Med CREACTIVE by Cirque du Soleil Punta Cana!

INSPIRATION:
Resecity säljer resor och drömsemester till alla Club Med Resorts runt om i världen. Vi har valt ut ett par favoriter ur Club Med sortimentet som inspiration till en drömresa, se "Utvalda Club Med Resorts"

Club Med erbjuder ett av världens bästa all-inclusive koncept
Här ingår allt på semestern! Club Med har över 74 exklusiva resorts på fantastiska resmål världen över. Från Mexico, Florida, Västindien, Dominikanska Republiken, via Medelhavet och Italien, Franska Rivieran, Marocko, Turkiet till paradis som Mauritius, Maldiverna, Indonesien och Thailand.

Exklusiva resorts i bemärkelsen att här erbjuds högklassig service samt många olika aktiviteter, både aktiva och avslappnande, för alla åldrar. Detta oavsett vilken kategori av anläggning du väljer. Resort finns från 3-5* eller som du kommer att upptäcka 3-5 "treuddar", Club Med's symbol. Det bästa - du kan välja mellan aktiviteter för hela familjen, endast för dig själv eller alla tillsammans. På Club Med designar Du din perfekta semester.


VAD INGÅR I PRISET

Det som alltid är inkluderat på Club Med Resorts :

  • Gourmetmåltider frukost, lunch & middag
  • Bordsdrycker inkl. vin och öl
  • Öppen bar och snacks  samt kvällsunderhållning
  • Sportaktiviteter med instruktör
  • Barn under 4 år bor gratis på skiddestinationer
  • Barn under 6 år bor gratis på soldestinationer

Bokar du ett Club Med paket med flyg ingår även transfer från flygplatsen till Club Med Resorten.
Vi på Resecity har valt ut ett par favoritresmål som vi tror passar dig och ditt resesällskap. Men kom ihåg att det finns så många fler spännande resmål som vi kan boka. Fråga oss så hittar vi rätt destination för dig.


AKTIV SEMESTER FÖR ALLA - SPORT FÖR ALLA
På Club Med är alla sportaktiviteter en stor del av din semester, men givetvis på dina villkor. Du bestämmer själv vad du vill delta i.

Men tänk dig att få möjligheten att lära dig spela tennis, få gratislektioner eller att bara gå ner och spela tennis utan att betala något extra för det. Racket och bollar finns att låna.

Vattensporter finns till det oändliga, från vattenskidåkning, windsurfing, segling, dykning till att paddla kajak - välj själv!

Gym och fitness center finns, du väljer att träna själv, få tips och råd av en tränare eller delta i någon av de mångla klasser som erbjuds i bl.a pilates, yoga, vattengympa eller Zumba (denna mot extrakostnad). Spela beach-volley, pröva på bågskytte, lär dig segla eller spela golf.

Golfentusiasten har många Club Med Resorts där det finns närliggande banor och möjlighet att köpa green-fee paket för valfritt antal dagar.

Glöm inte heller att vintersporter finns, Club Med finns på de bästa franska skidorterna och i Italien och Schweiz.

Vilka möjligheter som finns var hittar du på faktabladet eller på destinationsbeskrivningen på Club Med's hemsida. 

 

CLUB MED FÖR FAMILJEN MED BARN OCH TONÅRINGAR
På Club Med Resorts hittar barnen i alla åldrar något att göra, från småbarn, barn till tonåringar. Lek och lär, som vuxen blir man förvånad att språk inte spelar någon roll, barnen klarar sig alltid. Du lämnar dina barn till kompetent personal med utbildning.

Vilka klubbar som förekommer på de olika destinationerna framgår av faktabladet eller Club Med's hemsida.

  • Baby Club Med för småbarn mellan 4 och 23 månader. Denna service mot extrakostnad.
  • Petit Club Med för barn mellan 2-3 år. Denna service mot extrakostnad.
  • Mini Club Med för barn mellan 4-10 år (ingår)
  • Club for Teenagers endast för de mellan 11-17 år (ingår)

 

KONFERENS PÅ CLUB MED RESORT
Byt vardagsmiljön och planera en konferens med mycket mervärde! När & Fjärran med Club Med. Ett par dagars konferens i Marrakech, Franska Rivieran, Alperna, Portugal, Turkiet eller Italien. Valet är ert. Fördelarna är många. Har du tid att resa längre bort så finns Florida, Mexiko, Asien och mycket mer. Inspirerande Club Med Business läsning finns här!