Thailand - Phuket | Resecity - rätt resa till bäst pris

Thailand - Phuket

Honeymoon Phuket

Honeymoonpaket Phuket!

Bröllopsresa i lyxig miljö med egen poolvilla!

Vid inflygningen till Phuket förundras man av den vackra vyn av böljande regnskog som slingrar sig över ön och upp till bergen. Här finns regnskog, vita stränder och fina små städer som väntar på att upptäckas. Tar man sig bort ifrån Phukets livliga stränder erbjuder öns små städer och tempel sin egen spänning. Från den unika kinesisk-portugisiska arkitekturen i Phuket stad till de hektiska tuk-tuk fyllda gatorna i Patong Beach. Oavsett om ni kommer till Phuket för alla aktiviteter som finns eller för att få en inblick i den buddistiska kulturen eller kanske bara vill njuta av den sunda treenigheten av strand, sol och avkoppling – så kan vi garantera att ni lämnar Phuket nöjda.

Koppla av i loungen på Arlanda och flyg i Premium Economy

Innan ni går ombord planet på Arlanda väntar ett besök i loungen. Här kan ni koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en drink innan det är dags att ge sig ut till gaten. Ni flyger bekvämt i Premium Economy med Thai Airways. Flyget går direkt till Bangkok och därifrån vidare med inrikesflyg direkt till Phuket. Väl framme väntar er chaufför och tar er söderut till femstjärniga The Racha, en dryg timmes bilfärd genom det vackra thailändska landskapet.   

Rancha pool    Rancha villas

Boutiquehotellet The Racha Phuket - Lyxig oas med turkosblått vatten och kritvit strand

Blankt turkosblått vatten och en alldeles vit strand på en liten ö söder om Phuket utgör det klassiska vykortet ifrån lyxiga boutiquehotellet The Racha. Denna lyxiga och moderna oas har byggts I harmoni med naturen, med fridfullt vitkalkade villor som smälter in i omgivningen. Här bor ni i en smakfullt designad lyxig villa på 54 m² med egen pool och utomhusdusch. När ni kommer till hotellet väntar en flaska mousserande vin på er, varför inte njuta av den på villans sköna terrass?
Hotellet har faciliteter såsom ett bibliotek, tennis och basketbanor, spa, yoga studio, gym, dykcenter, beach club och uthyrning av mountainbikes. En 120 minuters spabehandling väntar på hotellets välkända Anumba Spa, kanske ni väljer att ta den efter en lång skön dag på stranden?

Rancha lobby   Rancha Spa

Keemala Hotell – Njut av en egen poolvilla med utsikt över regnskogen

Efter fyra nätter på The Racha åker ni med privat transfer vidare till nästa lyxiga äventyr. På Keemala Hotel bjuds du in till en helt annorlunda upplevelse. Keemala ligger i regnskogen i Kamala. På Keemala får du ta del av den thailändska kulturen och fantastiska gastronomiska måltider. Keemala fokuserar på att erbjuda erfarenheter som förbättrar livskvaliteten. Här kan man njuta av regnskogens lugna omgivningar och en uppsjö av holistiska aktiviteter som kan öka ert välbefinnande. Ni får varje dag ett fat med fräscha exotiska frukter serverat på rummet. 

Clay pool cottage Phuket   Keemala pool Phuket

Er villa Clay Pool Cottage erbjuder utsikt över regnskogen och resortet. Ni har ett rymligt badrum med ”monsundusch” och även en utomhusdusch. Villan är på 126m² och inkluderar en egen pool och en härlig utomhusterrass. Här får ni även nöjet att själva laga den goda thailändska maten på en Thai Cooking Class. Ni besöker först den lokala marknaden och inhandlar ingredienserna till dagens lunch. Erfarna kockar hjälper er sedan att få till den rätta touchen – det är definitivt en fördel om ni gillar lite kryddstark mat! Recepten ingår naturligtvis och kanske det blir en thailändsk middag för vännerna när ni kommer hem? 

Pullman Grande Sukhumvit Bangkok - njut av lyxhotell, shopping och sevärdheter

Efter härligt avkopplande dagar i denna unika miljö är det dags att ta farväl av vackra Phuket för vidare färd mot Bangkok. Väl framme i Bangkok väntar transfern till lyxiga Pullman Grande Sukhumvit. Läget är perfekt för shopping och sevärdheter. Vill ni boka in utflykter i Bangkok så hjälper vi gärna till med det.  Efter två nätter i Bangkok kör chauffören er ut till flygplatsen och där väntar flyget hem. Varför inte koppla av i loungen innan det är dags att gå ombord på Thai Airways direktflyg i Premium Economyklass. Tidig morgon anländer ni åter till Arlanda med många fina minnen och soliga stunder i bagaget. 

 

Allt detta ingår:

 • Loungeaccess på Arlanda
 • Flyg Premium Economy med Thai Airways till Phuket via Bangkok
 • 40 kg bagage ingår på flyget
 • Privat transfer till ert hotell inkl båt
 • 4 nätter på The Racha - Deluxe Pool Villa inkl frukostbuffet
 • En flaska mousserande vin på rummet vid ankomst
 • Spa behandling på The Racha 120 minuter
 • Privat transfer från The Racha till Keemala
 • 3 nätter på Keemala i Clay Pool Cottage - privat villa med egen pool, inkl frukostbuffet
 • Daglig tallrik med exotiska frukter på rummet i Keemala
 • Thai Cooking Class inkl lunch
 • Transfer från ert hotell till flygplatsen
 • Transfer från Bangkoks flygplats till ert hotell
 • 2 nätter på Hotell Pullman Grande Sukhumvit inkl frukostbuffet
 • Loungeaccess på Bangkoks flygplats före hemresa

 

9 nätter fr. 49.295 kr/person (räntefritt 4.153 kr /månad*) Priserna är per person med del i dubbelrum/privat villa.Enkelrumstillägg tillkommer. 

Priserna är beräknade med avresa från Stockholm. Göteborg/Köpenhamn på förfrågan.

*Delbetala räntefritt upp till 12 månader med Resecity Travel Card, köpavgift på 295 kr tillkommer per köp.