Bröllopsresor | Resecity - rätt resa till bäst pris

Honeymoonpaket i Thailand

Vill du fira något speciellt?

Är det dags att planera en bröllopsresa? Kanske en speciell bemärkelsedag eller bara söka lugn och ro och koppla av fullständigt, samtidig som ni vill unna er det där extra lyxiga? Ja, här under bröllopsresor kan du hitta inspiration av många olika anledningar. Just nu med fokus på Thailand.

Honeymoon Khanom

Upplev södra Thailands mest orörda område!

Honeymoonpaket - Aava Resort & Spa Khanom Beach

Den perfekta bröllopsresan för er som vill njuta i en avkopplande och lyxig miljö! Khanom är ett av södra Thailands mest orörda områden med fantastiska stränder och frodig regnskog. Innan ni går ombord planet på Arlanda väntar ett besök i loungen. Här kan ni koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en drink innan det är dags att ge sig ut till gaten och flyga i Premium Economy Class.
9 nätter fr. 36.595 kr/person (räntefritt 3.095 kr /månad*) 

Honeymoon Phuket

Strand, sol och avkoppling

Honeymoon till Phuket!

Vid inflygningen till Phuket förundras man av den vackra vyn av böljande regnskog som slingrar sig över ön och upp till bergen. Här finns regnskog, vita stränder och fina små städer som väntar på att upptäckas. Tar man sig bort ifrån Phukets livliga stränder erbjuder öns små städer och tempel sin egen spänning.

9 nätter fr. 49.295 kr/person (räntefritt 4.153 kr /månad*) 

Honeymoon Koh Samui

Upplev en av Thailand vackraste öar!

Honeymoon till Koh Samui!

Koh Samui är en av Thailands vackraste öar. Här förundras man över de böljande kokosnötsplantagen, regnskogen med forsande vattenfall och de vackra vita stränderna. Den fem kilometer långa Chaweng beach med ljummet, turkosblått vatten och vit sand lockar till sköna dagar vid havet. Koh Samui är en vacker idyll och ett av Thailands trendigaste resmål. Dessutom ligger det nära både Koh Tao och Koh Panyang, lagom avstånd för härliga utflykter.

9 nätter fr. 53.995 kr/person (räntefritt 4.545 kr /månad*)