BIG SUN Mallorca | Resecity - rätt resa till bäst pris

BIG SUN Mallorca

BIG SUN Mallorca

BIG SUN Mallorca är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Mallorca, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

BIG VALUE - Unika paketresor

Mallorca bjuder på öde vikar, fantasifulla droppstensgrottor, sömniga småbyar och ett förtrollande landskap. Välbevarade kulturmiljöer väntar bortom varje krök i kombination med strandlivet och möjligheterna till fart och fest är det som gör ön så attraktiv.

Vill du bo uppe på norra sidan vid de långa sandstränderna i Alcudia, i närheten av Palma med sitt härliga stadsliv med shopping, barer och restauranger eller i det charmiga Port Soller? Vilket paket passar dig bäst?

Kontakta ditt närmaste Resecitykontor för bokning!

BIG SUN Mallorca

BIG SUN hotell Mallorca

Pris per person med del i studio eller dubbelrum. Priserna ovan är sökta på bigtravel.se med avresa den 1 maj 2018. I priset ingår ej: avbeställningsskydd och försäkring. Högsäsongstillägg tillkommer: 5/3 - 8/4 2018 med 595 kr/person samt 1/6 - 31/8 & 15/12 2018 - 7/1 2019 med 995 kr/person. Med reservation för slutförsäljning och ev. korrekturfel.