BIG SUN Aruba | Resecity - rätt resa till bäst pris

BIG SUN Aruba

Aruba

BIG SUN Aruba hos Resecity!

BIG SUN är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Aruba, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket.

Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

Aruba är ett av Resecitys favoritresmål med stränder som anses vara några av de vackraste i världen. Aruba har ett fantastiskt klimat, nästan alltid 28 grader varmt. Aruba ligger utanför det normala orkanbältet med ett skyddade läget vilket gör att tropiska stormar är väldigt sällsynta. 
 
Bon Bini - Välkommen till Aruba! 
 
Aruba är ett resmål som passar alla. Dykare har i många år åkt till Aruba för dess fina vatten och även för den som vill snorkla väntar häpnadsväckande upplevelser under vattenytan. Tropiska fiskar, som koffertfisk och blå papegojfisk, simmar bland havssköldpaddor och sjöhästar. 
    
Något du inte heller får missa när du reser till Aruba är ett besöka nationalparken Arikok. Här finner du spektakulära kaktusskogar, divi-diviträd, droppstensgrottor och Iguanaödlor. Öns bästa utsikt får du om du åker norrut till California Lighthouse. Aruba, som upptäcktes av spanjorerna på 1500-talet, tillhör idag det nederländska konungariket och är starkt influerat av sin tidiga historia. Befolkningen talar Papiamento – en blandning av portugisiska, spanska, nederländska och engelska. 
   

 

BIG SUN Aruba

BIG SUN hotell Aruba

Från pris per person med del i dubbelrum avser flyg från Arlanda. Vid avresa från Göteborg, Köpenhamn eller andra orter tillkommer eventuellt en tilläggskostnad. Enkelrumstillägg tillkommer. 
 
Högsäsongstillägg tillkommer: 9/1 - 1/3 2018 med 2.500 kr per person/del i dubbelrum samt 17/12 2018 - 8/1 2019 med 5.000 kr per person/del i dubbelrum. Med reservation för slutförsäljning och ev. korrekturfel.