BIG CITY London

BIG CITY London

Resecity lanserar - BIG CITY London!

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut London, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst! 

 

  

 

London är definitivt en av svenskarnas favoritstad - här finns något för alla!

En weekend i London bjuder på fantastisk shopping, underhållande musikaler och ett varierat restaurangliv. Det finns så många olika delar av London som förtjänar uppmärksamhet - är det ditt första besök i London så får du inte missa klassikerna som Tower of London och Buckingham Palace. Pariserhjulet London Eye  - här får du den bästa utsikten över London. Vi hjälper dig boka din biljett så att du slipper köa.

För dig som har varit i London tidigare rekommenderar vi ett besök ut till Camden och Camden Lock. Här finner du mat från hela världen och även spännande lite annorlunda små butiker. Ett mysigt sätt att ta sig till Camden Lock är att åka kanaltur ifrån Little Venice - en avkopplande och vacker tur mitt igenom det gröna London.

I London finns även några av världens främsta museum som alltid erbjuder nya spännande utställningar. Är du mer intresserad av sport än kultur? Då hjälper vi dig boka din matchbiljett till Premier League. Är du matintresserade så ska du inte missa den fantastiska matmarknaden Maltby Market som är väl värd ett besök. 

 


Oyster Card - Biljetten som flexibelt tar dig runt i London! 
  
Ingår i BIG CLASSIC, BIG VALUE och BIG SUPER VALUE 
Du får ett laddningsbart buss- och tunnelbanekort som gäller för resor i London, förladdat med 25 £. Du sparar tid då du slipper köa vid biljettautomaterna. Kortet aktiveras när det tas i bruk och om du har pengar kvar när du ska åka hem kan du spara kortet till nästa Londonresa.

 

Cream Tea in Coral Room (The Bloomsbury)
Ingår i BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
Att inta sitt Cream Tea på The Bloomsbury Hotel är en klassisk tradition. De har 15 olika typer av te som serveras tillsammans med nybakade välsmakande scones och smakrik sylt. 

 

Musical (t.ex. Motown, Wicked eller 42nd Street)
Ingår i BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
Musikaler är ett måste i London. I West End finns både klassiska musikaler och nyare föreställningar. Under din resa ingår aktuell och populär musikal. 

 

24-timmars Hop-on Hop-Off sightseeing, inkl. båttur på Themsen
Ingår i BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
Det finns inget bättre sätt att få en överblick över staden än att åka på en tur på en Hop-on Hop off buss. Bussen stannar vid alla de viktigaste sevärdheterna och du bestämmer själv om du vill hoppa av eller inte. I detta paket ingår dessutom en båttur på livliga floden Themsen.

 

Backstage Tour Royal Opera House 
Ingår i BIG SUPER VALUE
Royal Opera House är ett operahus i Covent Garden som räknas till en av världens ledande operascener. Byggnaden är hem för The Royal Opera, The Royal Ballet och för The Orchestra of the Royal Opera House. Denna tur inkluderar en introduktion till teaterns färgstarka historia, en inblick i ombyggnaden av Royal Opera House och en titt på aktuella produktioner. Varje tur är en unik upplevelse och det finns möjlighet att se när The Royal Ballet övar på scen eller kanske den magnifika backstage tekniken i drift.

 

3-rätters middag på Villandry St James, en elegant Paris influerad Grand Café & Restaurant 
Ingår i BIG SUPER VALUE
Den eleganta restaurangen Villandry St James är definitivt en upplevelse för sig. Här njuter du av en läcker trerätters middag! Restaurangens kockar skapar med de bästa lokala leverantörerna en meny full av smakrika rätter med en fransk och medelhavsinspirerad touch. Menyer ändras beroende av säsong.  

 

 

 

BIG Value London   

 

Hotell BIG Value LondonHotell BIG Value London

 

Från pris per person med del i dubbelrum avser flyg från Köpenhamn eller Stockholm. Vid avresa från andra orter tillkommer ev. en tilläggskostnad. Enkelrumstillägg tillkommer.

Högsäsongstillägg tillkommer: 5/3 - 8/4 2018 med 595 kr/person samt 1/6 - 31/8 & 15/12 2018 - 7/1 2019 med 995 kr/person. Med reservation för slutförsäljning och ev. korrekturfel.