BIG CITY Dubai | Resecity - rätt resa till bäst pris

BIG CITY Dubai

BIG CITY Dubai är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut populära Dubai och erbjuder nu tre unika BIG CITY paket - välj din favorit!

BIG VALUE - Unika paketresor

Solsäkra Dubai är varmt och behagligt med en medeltemperatur på 32 grader året om. Dubai är ett shoppingparadis och en kosmopolitisk stad full av gästfrihet och orientalisk charm. I Dubai kombinerar du sol och med med storstad i en unik kombination.

Dubai

Dubai domineras av luxuösa hotell och ett exklusivt shoppingutbud i ett landskap bestående av fantastiska stränder och stora ökenområden.

Det är svårt att tro att Dubai för bara 50 år sedan var ett litet fiskesamhälle, där herdar bedrev handel, när man ser de ståtliga byggnaderna sträcka sig mot himlen. Överallt byggs det häpnadsväckande byggnader med fascinerande och kreativ arkitektur. Dubai är det näst största av de sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten och här finns de flesta religioner representerade.

Staden anses även vara landets nöjes- och handelscentrum. För alla shoppingfantaster är Dubai ett paradis! Här finns allt som du kan finna i London, Paris och New York. Välj de stora moderna shoppingcentren eller strosa omkring i "soukerna", hantverkskvarteren, som alla har sin egen karaktär. Här säljs bland annat guld, juveler, kryddor och mattor. Dubai är en kosmopolitisk stad full av gästfrihet och orientalisk charm. Att sitta vid Dubai Creek i den sammetslena nattvinden och äta gott från en arabisk buffé och se stadens ljus på båda sidor är en härlig upplevelse.

Burj Khalifa

Åk upp till 125:e våningen i världens högsta byggnad och upplev en hisnande 360 graders utsikt över staden, öknen och havet.

Ökensafari

På eftermiddagen och går turen genom öknen med foto-stopp vid sanddynorna. Du får chansen att rida kamel och för de som vill erbjuds hennatatuering på händer och fötter. Dagen avslutas med middag och en fantastisk vacker solnedgång.

Kontakta ditt närmaste Resecitykontor för bokning!

BIG CITY Dubai

BIG CITY hotell Dubai

Från pris per person med del i dubbelrum avser flyg från Köpenhamn eller Stockholm. Vid avresa från andra orter tillkommer ev. en tilläggskostnad. Högsäsongstillägg tillkommer: 5/3 - 8/4 2018 med 1.595 kr/person samt 1/6 - 31/8 & 15/12 2018 - 7/1 2019 med 1.995 kr/person. Enkelrumstillägg tillkommer. Med reservation för slutförsäljning och ev. korrekturfel.

BOKAS HOS RESECITY!