BIG CITY Chicago | Resecity - rätt resa till bäst pris

BIG CITY Chicago

BIG CITY Chicago

BIG CITY Chicago är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har nu valt ut Chicago, ett av våra populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG City paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

BIG VALUE - Unika paketresor

Chicago har kommit långt sedan Al Capones dagar. Idag är det en pulserande storstad med ett enormt utbud av aktiviteter och sevärdheter. Här har du chansen att se The Bears och Chicago Bulls på hemmaplan, göra ett besök i Amerikas högsta byggnad eller lyssna till bluesmusikerna nere på South Side.

Mångmiljonstaden Chicago, som delas upp i North, South, West och East Side, kallas i folkmun för the Loop efter de berömda upphöjda järnvägsspåren som går igenom staden. Här finner man några av de bästa restaurangerna och museerna i USA. I utvandrarnas Anderssonville kan man fortfarande se svenska namn på barer, butiker och restauranger.

Längs Magnificent Mile, Clark Street och Halsted Street finns den bästa shoppingen och många spännande butiker. Lincoln Park, som är öppet dygnet runt, är mycket populär och alltid välbesökt. Inline och skateboardåkare visar upp fantastiska konster och parken kan även stoltsera med historiska Biograph Theater. På kvällen kan ni besöka en bar, restaurang, teater eller nattklubb som det finns ett överflöd av inom gångavstånd.

BIG CITY Chicago - BIG VALUE paket

BIG CITY hotell Chicago

Från pris per person med del i dubbelrum avser flyg från Stockholm Arlanda. Vid avresa från andra orter tillkommer ev. en tilläggskostnad. Högsäsongstillägg tillkommer: 1/6 - 31/8 & 15/12 2018 - 7/1 2019 med 2.995 kr/person. Enkelrumstillägg tillkommer. Med reservation för slutförsäljning och ev. korrekturfel.

BOKAS HOS RESECITY!