BIG CITY Belfast

BIG CITY Belfast

Resecity lanserar - BIG CITY Belfast!

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Belfast, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket.

Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

Belfast 

Belfast har genom åren blivit en riktigt populär destination för weekend-resenären. Staden har fått ett otroligt lyft på bara några år och är bland topp-10 av alla destinationer som man måste besöka i Storbritannien. Det är lätt att ta sig runt i staden med kollektivtrafiken men glöm inte att åka deras populära Black Cabs! Passa på att besöka St. George's Market och njut av mat från världens alla hörn. Det får man inte missa när man befinner sig i Belfast! 

Hop on - Hop off Belfast City Tour buss

Ingår i BIG CLASSIC, BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
 
Njut av Hop on Hop off Belfast city tour som ger dig en fantastisk överblick över staden och tillgång till stadens viktigaste sevärdheter såsom St. Marys Church och Shankill Memorial Gardens. Bussbiljetten är giltig i 48 timmar så du har gott om tid på dig att utforska Belfast.
 

Titanic Belfast Experience

Ingår i BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
 
Titanic Belfast Experience är världsberömt och världens största upplevelsemuseum där du kan utforska Titanic på ett nytt och spännande sätt. Det var just här, i hamnen i Belfast för 100 år sedan, som Titanic skapades, föddes och sjösattes. Titanic Belfast Experience är en spektakulär byggnad i sex våningar som lovar dig en resa såväl i lyxskeppets historia som genom staden som byggde henne. En fantastisk upplevelse!
 

Black Cab Tour of Belfast 

Ingår i BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
 
Black Cab Tour är en personlig privat rundtur i Belfasts kända ”Black Cabs”. Turen tar dig utanför de normala bussrutterna till Belfasts bostadsområden där du får en unik inblick i Belfasts historia. Du får se några av de många väggmålningar som finns runtom i Belfast. Det sägs ofta att en stad definieras av dess taxichaufförer, ingenstans är det mer sant än i Belfast! 
 

Belfast Fab Food Trail

Ingår i BIG VALUE och BIG SUPER VALUE
 
På denna 3 timmars guidade promenad för att upptäcka staden, dess folk och den bästa lokala maten som Belfast har att erbjuda. Du får provsmaka lokala prisbelönta ostar, skaldjur och naturligtvis Belfasts berömda ”champ” (smaksatt potatismos). En lokala bagare vid namn Fred kommer att lära dig hur du bakar irländskt bröd. Därefter är det dags att avnjuta en lokal Belfastöl eller en god kopp kaffe.
 

Heldagsutflykt till The Giants Causeway

Ingår i BIG SUPER VALUE
 
Heldagsutflykt som tar dig på en slingrande bilresa längs kusten genom Carnlough och Cushendall till Giant's Causeway. Giant’s Causeway är finns med på Unescos världsarvslista och räknas som Nordirlands främsta turistattraktion. Legenden hävdar att Fionn MacCumhaill, en Ulster krigare, byggde gigantiska ”stepping stones” för att hjälpa sin kärlek att komma ifrån ön Staffa utanför den skotska kusten - till Ulster på andra sidan havet. Geologiska bevis förklarar Causeway som efterdyningarna av en gammal vulkan. Längs kustvägen besöker du även Carrick-a-Rede, genom att passera en hängbro. Den berömda hängbron, gjord av rep, länkar fastlandet med den lilla ön Carrick-a-Rede. Här får du en hisnande upplevelse då bron ligger 30 m över havet.
 

BIG Travel Cavalet

Ingår i BIG SUPER VALUE
 
Du får en jättefin resväska av märket Cavalet.
BIG Value Belfast
Hotell BIG Value Belfast

Från pris per person med del i dubbelrum avser flyg från Köpenhamn eller Stockholm. Vid avresa från andra orter tillkommer ev. en tilläggskostnad. Högsäsongstillägg tillkommer: 5/3 - 8/4 2018 med 795 kr/person samt 1/6 - 31/8 & 15/12 2018 - 7/1 2019 med 1 295 kr/person.

Enkelrumstillägg tillkommer. Med reservation för slutförsäljning och ev. korrekturfel.