Liverpool.jpg

Jobba hos Resecity

Affärsresesäljare - Mälardalen

Beskrivning BIG Travel / Resecity Mälardalen söker nu en driven affärsresesäljare som vill ingå i ett positivt och engagerat team med hög kompetens till vår region med kontor i Danderyd, Uppsala, Huddinge och Nyköping. Din arbetsplats blir i Danderyd.Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete i ett stadigt växande reseföretag!

Specifika kvalifikationer • Du måste ha minst två års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad reseservice samt mycket goda kunskaper i vårt bokningssystem Amadeus. • Du brinner för kunden och har ett helhetsperspektiv. • Du är serviceminded och utvecklingsinriktad. • Öppen för nya sätt att tänka och jobba målmedvetet. • Du har förmågan att skapa goda relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor.

Har du tidigare arbetat i ekonomisystemet Antares ser vi det som meriterande. Vi söker dig som är full av energi, självgående men gillar att arbeta i team, positiv, strukturerad och lösningsorienterad. Du skall även vara stresstålig, diplomatisk, driftig, kreativ och gilla högt tempo. Är du rätt person för denna tjänst vet du precis vad vi menar.

Omfattning Heltid

Tillträde Enligt överenskommelse

Kollektivavtal Finns

Är du den vi söker? Om du uppfyller ovanstående krav är du varmt välkommen med din ansökan till helena.fors-thomander@resecity.se

Ange referens: Affärsresesäljare
Intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare BIG Travel Sweden AB