Grupp och konferensresor | Resecity - rätt resa till bäst pris

Boka din grupp- och konferensresa med Resecity

Boka er nästa grupp- eller konferensresa med oss!

Ni får alltid en personlig kontaktperson på Resecity som i samråd med er planerar och genomför ert arrangemang. Vi har tio personer på Resecity som är specialister på grupp och konferens, så skulle utvald kontaktperson inte vara tillgänglig finns alltid en personlig kontakt som backup. Våra kontaktpersoner har alla mer än 10 års erfarenhet av försäljning av grupp och konferensresor till företag och organisationer. Vi kan ta ett helhetsansvar eller bara hjälpa er med vissa delar av ert arrangemang.

Vi har erfarenhet av allt från ett mötesrum för två personer till en konferens eller event för flera hundra deltagare. Till exempel har Resecity 2014 haft förtroendet att för femte gången i rad arrangera en stor internationell Stroke-konferens med 400 deltagare. Vi bokar och servar er med allt från flyg, hotell, hyrbilar, marktransporter, konferens-anläggningar, event och teambuilding, måltider, registreringsdisk mm. Resecity har idag hand om mer än 20 offentligt upphandlade kunders grupp och konferensbokningar. I vår senaste kundenkät för 2014 hade Resecity totalt 87% nöjda affärskunder.

Då ni har ett nettoavtal finns ingen begränsning för vad vilka leverantörer vi kan använda så länge vi kan säkerställa kvalitet och att det är inom ramen för er resepolicy, prisram och miljökrav.

När ni bokar er gruppresa genom Resecity spar ni tid och pengar.
Vi gör allt arbete med namnrapporteringar och sista datum för detta, registreringar, ta in information om specialkost, håller ordning på boknings- och betalningsregler, skickar ut information om tidtabellsändringar mm.

Grupp och konferensansvariga arbetar efter samma SLA och Kvalitetssäkringsprogram som övrig säljpersonal på Resecity.

 

 

Affärsresa till New York

 

Business "All Inclusive" med Club Med

 

Resecity bokar dina affärsflyg