Bli affärskund | Resecity - rätt resa till bäst pris

Bli affärskund

Resecity är en s.k. fullserviceresebyrå med samtliga biljetträttigheter, vilket innebär att vi kan tillhandahålla alla olika slag av resor, t ex flyg, tåg, båt, bilhyror och hotell, både in- och utrikes.

 

Varför du ska välja Resecity för dina Affärsbokningar

Vi sparar tid åt dig

Du ger oss informationen - vi gör jobbet. Du har endast en kontakt vid bokningsförfarandet. Vi hittar rätt bland olika pristillägg och förköpsregler.

Vi underlättar vid eventuella av- och ombokningar, allt sådant som är krångligt, omständligt och tar tid.

Kostnadskontroll

I vår affärsidé ingår att kunden alltid ska få det mest prisvärda alternativet utifrån vid varje tillfälle given kravspecifikation. Vi erbjuder kostnadseffektiva tjänster och det ger dig kostnadskontroll för företaget. Med andra ord, rätt resa till bästa pris.

Samlad fakturering

Vi minskar din administration, du får allt på ett kvitto. I samband med hotellbokningar, behöver du som kund inte garantera hotellrum med egna kreditkort, du får en samlad fakturering av alla ingående resetjänster och alltid ett känt totalpris i förväg i svenska kronor.

Trygghet och säkerhet

Vi på Resecity är din hjälp före, under och efter resan.
Vi är din back-up vid SOS under resan.
Vi har tillgång till "Traveltracker" som på några minuter lokaliserar våra resenärer ute i världen.
Vi har en jourtelefon för våra avtalskunders utanför ordinarie kontorstid (kostnadsbelagd).
Vi är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) och IATA-auktoriserade.

Vill du boka online?

Som företag kan du gå in registrera din Reseprofil - det är gratis och du får tillgång till onlinebokning eller personlig service om du vill ha det. Bokar du online kan du göra det närhelst det passar dig bäst. Du hittar flyg, hotell, hyrbilar m.m. till bra avtalspriser. Du som redan är avtalskund kan också boka online enligt det avtal som ni har med Resecity.

Vill du veta mer kontakta ditt närmaste Resecity kontor.